top of page

Reserveren

Inschrijfformulier seizoenscontract huur binnenbaan

Door invulling van het formulier meldt U zich aan voor de huur van een binnenbaan. U ontvangt een bevestiging of een bericht dat het gewenste uur niet mogelijk is, met eventueel een alternatief.

 

Met het invullen van het formulier verklaart U kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en U aan de regels te houden, de deelnemers van Uw groep over de spelregels te informeren en controle te houden op naleving hiervan.

Hoe reserveer ik incidenteel een baan?

 

Dit kan via ons online reserveringssysteem. U kiest het gewenste tijdvak, waarna u een bevestiging per mail ontvangt met daarbij een link voor een IDEAL betaling. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een code, waarmee u toegang verkrijgt tot de binnenbanen. De code geeft toegang van 15 minuten voor aanvang tot en met 15 minuten na afloop van de gereserveerde periode

Hoe vraag ik een seizoenscontract aan?

U vult het onderstaande formulier in met uw NAW gegevens en het gewenste tijdvak (en eventueel alternatieve tijdvakken). U verzend het formulier online. Na akkoordbevinding ontvangt u van de beheerder een bevestigingsmail met daarbij de factuur. Pas na ontvangst van uw betaling wordt uw reservering definitief. U ontvangt voor uzelf en voor uw medetennisser(s) een pasje, waarmee voor de contractperiode toegang wordt verkregen tot de hal.

bottom of page